About Us

ABOUT US

Luksa Home Collection: karakteristieke verlichting, unieke meubelen en bijzondere woonaccessoires.

Wij zijn continu op zoek naar mooie, doorleefde en authentieke items. Unieke sfeervolle items met een eigen verhaal. Sfeer is voor ons het uitgangspunt. Door de sfeer die de items uitstralen beleef je een gevoel en creëer je een thuis. Contrasten in je interieur en combinaties die rust en eenvoud uitstralen worden bij elkaar een prachtig geheel.

De authentieke sfeervolle items met een verhaal waaraan de sporen van het verleden duidelijk zijn af te zien. Bezieling en beleving in een woonstijl wordt gecreëerd met de juiste mix van oude en nieuwe items. Een sfeervol interieur waarin je je thuis voelt. Wij vinden dat een interieur vanuit gevoel moet ontstaan. Het creëren van een warme, onderscheidende en inspirerende leefomgeving.

Puur, tijdloos, stoer en doorleefd!
Ons team is continu op zoek naar authentieke items met karakter. De Luksa collectie is met passie en oog voor detail samengebracht.

Wij streven naar perfectie en werken met leveranciers die precies weten wat wij willen en waar wij voor staan. Regelmatig komen er eenmalige unieke items uit het verre oosten bij ons binnen, ons aanbod is hierdoor voortdurend in beweging!

Wilt u dealer worden of wilt u weten waar een verkooppunt bij u in de buurt is?
Neem gerust contact met ons op indien u vragen of wensen heeft. Wij zijn iedere dag bereikbaar via telefoon, mail of WhatsApp.

U bent van harte welkom bij Luksa!